Maatalous3

Vierailijat

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi vierailemaan maaseutunäyttelyyn Nivalaan 19.-20.8.2022! Näyttely on avoinna perjantaina 10-17 ja lauantaina 10-16.

Maaseutunäyttelyssä on runsaasti esillä maaseudun ja maatalouden eri yritysten ja toimijoiden osastoja sekä näyttäviä työnäytöksiä! Luvassa on koko perheen tapahtuma, josta löytyy jokaiselle koettavaa ja nähtävää.

Lipun hinta on 15€ (sis. alv 10%). Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. Pysäköinti ja kuljetus sisältyvät lipun hintaan.

Alavalikoista löydät vierailijalle tärkeää tietoa, joihin kannattaa tutustua ennen näyttelyä.

Pysäköinti

Maaseutunäyttelyn pysäköinti hoidetaan etäpysäköintinä!

Maaseutunäyttelyiden pysäköintipaikat löytyvät Nivalan raviradalta. Pysäköintialueelle pysäköidään henkilöautot, moottoripyörät ja asuntoautot. Ravirata sijaitsee golfkentän läheisyydessä Ravitiellä. Pysäköintialueelle on hyvät opasteet kaupungin sisääntuloväylillä. Alueelta on NonStop-bussikuljetus näyttelyalueelle. Linja-autot aloittavat liikennöinnin klo 8.30 ja kuljettavat niin kauan kuin kyytiläisiä riittää. Eli jokainen pääsee myös takaisin raviradalle.

Busseja liikennöi kumpanakin päivänä useampi, joten kyytiä näyttelyyn ei tarvitse odotella. Bussit pysähtyvät suoraan lipunmyyntipisteiden kohdalle. Kaupungin sisääntuloväylillä on selkeät opasteet raviradalle, jonne auto on helppo pysäköidä. Pysäköinti ja kuljetus sisältyvät lipun hintaan.

Ryhmämatkailijoiden bussit saapuvat näyttelyalueelle samaa reittiä kuin NonStop-bussit. Eli Kokkola-Kajaanitien kautta (alueella opasteet). Matkustajat jäävät tilauslinja-autoista pääportille, josta löytyvät lipunmyynti ja Info-piste. Tilausbussien päiväparkki löytyy Viihdekeskus Tuiskulan parkkialueelta osoitteesta Tuiskutie 2.

Näyttelyalueen laidalla, Kokkolantien varressa on pysäköintipaikat AINOASTAAN näytteilleasettajille, medialle ja invalideille. Jos saavut näyttelyyn pyörällä, parkkeeraa kulkupelisi Ylivieskatien varteen pääportin eteen.

Nivalan maaseutunäyttely vierailijat