Nivalan maaseutunäyttely 19.-20.8.2022

Nivalassa järjestettiin elokuun 19.-20. päivä Pohjois-Suomen suurimmat maaseutunäyttelyt. Mukana oli n.130 näytteilleasettajaa, usealta toimialalta. Näyttelyiden aikana koettiin helteisiä aurinkokelejä kuin rankkasade ukkosineen. Onneksi rankkasateet ja ukkonen piiskasivat paikkakuntaa ilta ja yöaikaan. Näin huono keli ei vaikuttanut näyttelyihin suuremmin, mitä nyt lauantain varusteena kumpparit oli nappivalinta! Vaikka vettä tuli paikoin 70mm, kenttä oli pehmeä ja pieniä muutoksia suunnitelmiin jouduttiin tekemään, saimme silti vedettyä läpi oikein onnistuneet näyttelyt, jotka ylittivät odotukset niin järjestäjien, kävijöiden kuin näytteilleasettajienkin puolelta. Arvioitu kävijämäärä yhteensä oli noin 12500, joka sekin oli enemmän kuin osasimme odottaa.

Työnäytökset olivat hienosti ja ammattimaisesti toteutettu ja saivat paljon kiitosta alan ammattilaisilta sekä näytöksiä seuranneilta.

On hieno huomata, että yhteistyössä on voimaa ja kaikki on mahdollista, kun vain tarpeeksi haluaa! Lämmin kiitos kaikille, jotka mahdollistitte Nivalan maaseutunäyttelyn toteutumisen!

Alueen kartta

Työnäytöksistä on lisätietoa AgroTeknoa Jokilaaksoihin -hankkeen sivuilla

Näytteilleasettajat 2022

Kuvia näyttelyalueelta

Pääyhteistyökumppaneina olivat: