kaurapelto_jokikylä_fb-

Näyttelyinfo

Nivalan kaupunki järjestää koko perheen maaseutunäyttelyn 19. -20.8.2022. Kyseessä on Pohjois-Suomen suurin maaseutunäyttely. Keskustan tuntumassa 28 ja 27 -teiden risteyksessä on yli 30 hehtaarin kovapohjainen nurmikenttä. Näyttelyssä on mukana runsaasti maatalouden sekä maaseudun yrityksiä ja erilaisia toimijoita aidossa maalaisympäristössä.

Näyttelyssä on esillä markkinoiden nykyaikaisimpia työkoneita ja -kalustoa, jotka pääsevät työnäytöksissä näyttämään kykynsä. Työnäytösten toteuttaja on AgroTeknoa Jokilaaksoihin-hanke. Paikalla on maamme kaikki merkittävimmät konekauppiaat esittelemässä nykyaikaisessa säilörehunkorjuussa käytettävää kalustoa. Kun säilörehu on korjattu, on maanmuokkausnäytöksen vuoro.

Ammattiasian lisäksi näyttelyssä on paljon kaikkia ikäryhmiä kiinnostavaa näkemistä ja kokemista. Lapsille ja nuorille on tarjolla omaa ohjelmaa mm. kotieläinpiha ja erilaisia aktiviteetteja. Päälavalla on asiaohjelman lisäksi lapsille suunnattuja musiikkiesityksiä.

Pysäköinti

Maaseutunäyttelyiden pysäköintipaikat löytyvät Nivalan raviradalta. Raviradan paikoitusalueelta on NonStop-bussikuljetus näyttelyalueelle. Busseja liikennöi kumpanakin päivänä useampi, joten kyytiä näyttelyyn ei tarvitse odotella. Bussit pysähtyvät suoraan lipunmyyntipisteiden kohdalle. Kaupungin sisääntuloväylillä on selkeät opasteet raviradalle, jonne auto on helppo pysäköidä. Pysäköinti ja kuljetus sisältyvät lipun hintaan.

Näyttelyalueen laidalla, Kokkolantien varressa on pysäköintipaikat ainoastaan näytteilleasettajille ja invalideille. Jos saavut näyttelyyn pyörällä, parkkeeraa kulkupelisi Ylivieskatien varteen pääportin eteen.