Tervetuloa maaseutunäyttelyyn!

Nivalan kaupunki järjestää monipuolisen maaseutunäyttelyn 19. -20.8.2022. Kyseessä on Pohjois-Suomen isoin maaseutunäyttely. Keskustan tuntumassa, 28 ja 27 -teiden risteyksen välittömässä läheisyydessä on yli 30 hehtaarin kovapohjainen nurmikenttä. Näyttelyssä on mukana runsaasti maatalouden ja maaseudun yrityksiä sekä muita toimijoita aidossa maaseutuympäristössä.

Näyttely poikkeaa tavanomaisesta maaseutunäyttelystä nykyaikaista teknologiaa esittelevillä työnäytöksillään. Ylivieskatien toisella puolella järjestettävät työnäytökset järjestää AgroTeknoa Jokilaaksoihin-hanke. Paikalla on maamme kaikki merkittävimmät konekauppiaat esittelemässä nykyaikaisessa säilörehunkorjuussa käytettävää kalustoa. Lisäksi työnäytöskentällä nähdään maanmuokkausnäytös. Työnäytökset järjestetään erillisellä näyttelykentällä Ylivieskatien toisella puolella, näin varmistetaan näytteilleasettajien ja vierailijoiden turvallisuus. Työnäytökset järjestetään näyttelyn molempina päivinä.

Varsinaiselta näyttelyalueelta löytyy myös toinen työnäytöskenttä, jolle yritykset ovat saaneet varata tilaa omalle työnäytökselleen. Luvassa on mm. kalkitus- ja piennarmurskainnäytös.

Ammattiasian lisäksi näyttelyssä on paljon kaikkia ikäryhmiä kiinnostavaa asiaa ja viihdykettä. Lapsille ja nuorille on tarjolla omaa ohjelmaa mm. kotieläinpiha, poniajelua ja erilaisia aktiviteetteja. Päälavalla on asiaohjelman lisäksi lapsille suunnattuja konsertteja.

Pysäköinti & esittelijäkortit

  • Pysäköinti -> Esittelijä-kyltillä, näyttelyalueen laidalla olevalle parkkialueelle. Lähetetään sähköpostiin
  • Esittelijäkortit -> Voitte noutaa Info- pisteestä paikalle saavuttaessa
    • lisätietoa Info- välilehdeltä

INFO>>

KARTAT>>